Tränare

Björn Röcklinger

Björn Röcklinger är den tränare som varit längst på Julmyra Horse Center med sina snart 16 år. Han har under hela den tiden hållt en jämn hög nivå på sin rörelse med bra segerprocent och flera miljonärer till stallet.  Det har blivit många V75 segrar och ett flertal storloppssegrar i bla Scarlet knights lopp och Guldstoet.​​​​​​​

Tel: 070-710 8153
brocklinger@gmail.com
www.stallrocklinger.se
Svensk Travsport
Tel: +358 40 520 3721
Mail: katjanni@gmail.com
Svensktravsport
Facebook

Katja Melkko

Katja Melkko är från norra Finland, där hon växte upp med hästar och har som så många andra tjejer ridit sedan hon var riktigt liten
Hennes första kontakt med travhästar kom när hennes familj flyttade ut på landet, där började hon rida en grannes travare som var syster till en Derbyvinnare.
Efter några år beslöt de sig för att ta ett föl undan henne och det blev Katjas första riktiga travare. Fölets namn var Peggy Lady och hon tjänade närmre en miljon kronor för Katja.
Katja har byggt upp sitt stall varsamt under många år ihop med sin sambo Janne Soronen. Idag tränar Katja hästar både i Finland och Sverige, hon har sedan december 2018 en filial här på Julmyra. Katja kom då med 4st hästar och idag tack vare hennes fantastiska utveckling på svenska banor har hon plats för totalt 40 häst här på Julmyra.  
Hon har en gedigen meritlista bland annat har hon startat i Elitloppet med Elian Web 2017 och 2020. Hon har vunnit Kallblod kriteriet med Vixus 2017 och det hon själv tar upp som sin största merit och seger så här långt i karriären är segern i Derbyt 2016 med Elian Web. Hon är den första Kvinnliga tränare att vinna Derbyt och det som gjorde det hela ännu större var att Janne Soronen själv körde till seger.
I år har hennes Elian Web vunnit både Paralympiatravet och Suur-Hollola och hon blev själv historisk när hon blev den fösta tränaren någonsin att ha häst med i både Elitloppet och Elitkampen samma år.


Foto: Adam Ström

Mobil: 072-700 20 55
​​​​​​​             070-393 4279
Email: jasmine_ising@hotmail.com
            patrik_fernlund@hotmail.se
​​​​​​​Svensk Travsport

​​​​​​​

Jasmine Ising


Jasmine Ising är uppvuxen med hästar, från början ridhästar. Men när hon var 12 år kom första kontakten med en travhäst och det var den som lade grunden till hennes fortsatta travintresse.
Under sin gymnasietid arbetade hon extra på Västerbo stuteri och efter studenten fick Jasmine heltidsanställning hos Jörgen Westholm där hon kom att stanna i 7år. Där tog hon bland annat hand om Odin Tabac, Ninepoints Lucy och She loves you F,I.
Jasmine har inte bara passat fina hästar hon har kört över 300 lopp och tagit många fina segrar bland annat ett diamantsto försök och så var hon den första kvinnliga kusk att vinna på V86.
Till sin hjälp kommer Jasmine att ha sambon Patrik Fernlund och till teamet har de även knutit 2st mycket meriterade hästskötare, Malin Widing och Stefan Wegerer.
Patrik har fina meriter som kusk, han har 2 år i rad varit årets amatörkusk på Solvalla och har flertalet gånger kvalat in till finalen av det anrika amatör loppet K.G Bertmarks minne.
De har gemensamt fått det ärofyllda uppdraget som privat tränare åt Philip konsulting HB:s hästar. Framförallt rör det sig om handplockade nyblivna 2-åringar som de gemensamt med Leif Bengtsson fått välja på auktionerna. Extra stort och roligt tycker
Jasmine det är att få träna Hefner AM, en avkomma till She Loves you F.I som var en av hennes absoluta favorithästar. 
Paret vill att stallet ska vara i harmoni så att de i lugn och ro kan jobba mot sina
drömmer om att i framtiden ha hög klass på tävlingshästarna och gärna delta i någon årgångsfinal.

Petter Lundberg 

Petter Lundberg, kommer ursprungligen från Boden och flyttade söder över under 2018.  Han har varit här på Julmyra med ca 15 hästar sedan i mitten av oktober 2019. 
Petter har under de senaste åren drivit ett stabil rörelse med ett 20-tal hästar som sprungit in drygt 1 miljon till sina ägare i genomsnitt per år, och tagit flertalet V75 segrar. 


Tel: +46 70 513 8003
Mail: petter.lundberg@hotmail.se   
Svensk Travsport 
Facebook 

Jonna Irri

Jonna Irri, flyttade in på Julmyra i början av december 2020, hon är uppvuxen inom travet hennes mamma är A´-tränare Tuija Irri. Jonna och hennes sambo Taneli Säde kommer från Tammerfors i Finland med sig har de 15st hästar. 
En av de mer mediterade hästarna är Maschall Match och framgångarna har inte låtit väta på sig för den unga tränaren som redan hunnit ta flertalet segrar och har som det verkar en bra bred brädd på hästarna. 

Tel: Jonna Irri +358 40015 7700
Mali: jonna.irri@gmail.com 
Svensktravsport
Facebook  


Pekka och Janne Korpi

Hästar finns i blodet hos familjen Korpi och har varit en stor del av både Pekka och Jannes liv.
Pekka Korpi är ett välkänt namn i branschen med stora framgångar både som tränare och kusk. Han har tagit över 5000 segrar och några av hans mer kända hästar är Meadow Trish, Express Merett, Express Duo och Mascate Match.
Mascate Match,
vinnare av både långa och korta E3, 2019 samt det finska Derbyt 2020. 

Star Racing har sin huvudsakliga verksamhet med ca 40 hästar i södra Finland, men har genom åren tävlat flitigt och lyckosamt i hela Europa. 
Sedan flera år tillbaka driver de en filialverksamhet i Sverige med ca 20 hästar som de den 210115 flyttade till Julmyra. 

Tel: Pekka Korpi +358 4052 24226
        Janne Korpi +358 50 374 0186
Mail: janne_korpi@hotmail.com
Svensk TravsportReijo Liljendahl

Reijo Liljendahl flyttade till Julmyra Horse Center som ny A-tränare i april 2013, då hyrde han ett mindre stall men succén och därmed utvecklingen lät inte vänta på sig. Det byggdes nya stallar som han själv fick var med och designa. I december 2013 stod ett nytt stall klart och ytterligare ett stall byggdes strax därefter och var inflyttningsklart i september 2014.  Långa E3, Ulf Thoresens minneslopp, Breeders Crown och Europa championatet är några av hans stora segrar. 

Tel: 070-655 6055
reijo.liljendahl@telia.com
Svensk Travsport
Följ Stallet på twitter @StallReijoLiljendahl