Tränare

Björn Röcklinger

Björn Röcklinger är den tränare som varit längst på Julmyra Horse Center med sina snart 16 år. Han har under hela den tiden hållt en jämn hög nivå på sin rörelse med bra segerprocent och flera miljonärer till stallet.  Det har blivit många V75 segrar och ett flertal storloppssegrar i bla Scarlet knights lopp och Guldstoet.​​​​​​​

Tel: 070-710 8153
brocklinger@gmail.com
www.stallrocklinger.se
Svensk Travsport

Reijo Liljendahl

Reijo Liljendahl flyttade till Julmyra Horse Center som ny A-tränare i april 2013, då hyrde han ett mindre stall men succén och därmed utvecklingen lät inte vänta på sig. Det byggdes nya stallar som han själv fick var med och designa. I december 2013 stod ett nytt stall klart och ytterligare ett stall byggdes strax därefter och var inflyttningsklart i september 2014.  Långa E3, Ulf Thoresens minneslopp, Breeders Crown och Europa championatet är några av hans stora segrar. 

Tel: 070-655 6055
reijo.liljendahl@telia.com
Svensk Travsport
Följ Stallet på twitter @StallReijoLiljendahl 


Foto: Adam Ström

Mobil: 072-700 20 55
​​​​​​​             070-393 4279
Email: jasmine_ising@hotmail.com
            patrik_fernlund@hotmail.se
​​​​​​​Svensk Travsport

​​​​​​​

Jasmine Ising


Jasmine Ising är uppvuxen med hästar, från början ridhästar. Men när hon var 12 år kom första kontakten med en travhäst och det var den som lade grunden till hennes fortsatta travintresse.
Under sin gymnasietid arbetade hon extra på Västerbo stuteri och efter studenten fick Jasmine heltidsanställning hos Jörgen Westholm där hon kom att stanna i 7år. Där tog hon bland annat hand om Odin Tabac, Ninepoints Lucy och She loves you F,I.
Jasmine har inte bara passat fina hästar hon har kört över 300 lopp och tagit många fina segrar bland annat ett diamantsto försök och så var hon den första kvinnliga kusk att vinna på V86.
Till sin hjälp kommer Jasmine att ha sambon Patrik Fernlund och till teamet har de även knutit 2st mycket meriterade hästskötare, Malin Widing och Stefan Wegerer.
Patrik har fina meriter som kusk, han har 2 år i rad varit årets amatörkusk på Solvalla och har flertalet gånger kvalat in till finalen av det anrika amatör loppet K.G Bertmarks minne.
De har gemensamt fått det ärofyllda uppdraget som privat tränare åt Philip konsulting HB:s hästar. Framförallt rör det sig om handplockade nyblivna 2-åringar som de gemensamt med Leif Bengtsson fått välja på auktionerna. Extra stort och roligt tycker
Jasmine det är att få träna Hefner AM, en avkomma till She Loves you F.I som var en av hennes absoluta favorithästar. 
Paret vill att stallet ska vara i harmoni så att de i lugn och ro kan jobba mot sina
drömmer om att i framtiden ha hög klass på tävlingshästarna och gärna delta i någon årgångsfinal.
Tel: +358 40 520 3721
Mail: katjanni@gmail.com
Svensktravsport
Facebook

Katja Melkko

Katja Melkko är från Finland, där hon växte upp med hästar och har som så många andra tjejer ridit sedan hon var riktigt liten
Hennes första kontakt med travhästar kom när hennes familj flyttade ut på landet, där började hon rida en grannes travare som var syster till en Derbyvinnare.
Efter några år beslöt de sig för att ta ett föl undan henne och det blev Katjas första riktiga travare. Fölets namn var Peggy Lady och hon tjänade närmre en miljon kronor för Katja.
Katja har byggt upp sitta stall varsamt under många år ihop med sin sambo Janne Soronen. Idag tränar Katja hästar både i Finlan och Sverige, där majoriteten är unga hästar. Hon har sedan december 2018 en filial här på Julmyra, Katja kom då med 4st hästar och idag tack vare hennes fantstiska utväckling på svenska banor har hon plats för totalt 40 häst här på Julmyra.  
Hon har en gedigen meritlista bland annat har hon startat i Elitloppet med Elian Web 2017. Hon har vunnit Kallblod kriteriet med Vixus 2017 och det hon själv tar upp som sin största merit och seger så här långt i karriären är segern i Derbyt 2016 med Elian Web. Hon är den första Kvinnliga tränare att vinna Derbyt och det som gjorde det hela ännu större var att Janne Soronen själv körde till seger.
 

Tel: +46 70 917 4305
Mail: dennis.palmqvist@hotmail.com
www.stallDennisPalmqvist.se 
​​​​​​​Svesktravsport
Facebook
Instagram

Dennis Palmqvist

Började med trav efter avslutat gymnasium först som hästägare tillsammans med sin pappa, men efter en tid kände sig Dennis redo att börja träna på egen hand. 2019 var Dennis första år som egen A-tränare vilket resulterade i 1,4 miljoner i inkört till ägarna och fina 13% i segerprocent. Han sköter stallet ihop med sin sambo, 2019 års Stig H stipendiat Rebecca Dahlén. Deras roligaste travminnen än så länge är med Minnestads El Paso. Dels när han vann V75 på nytt svenskt rekord i Östersund sommaren 2018, och så segern i franska Marseille som han tog tillsammans med Rebecca den 15/12-19.
Stallet har runt 25 hästar i träning just nu, mellan 20-30 hästar känns som ett bra antal nu tycker Dennis för att inte växa allt för fort utan i en lung och stabil tackt.
För framtiden vill vi ha så hög kvalitet som möjligt på hästarna i stallet och vara med och slåss på lördagarna och i dem större loppen.


Petter Lundberg 

Kommer från början från Boden och flyttade söder över under 2018.  Han har varit här på Julmyra med ca 15 hästar sedan i mitten av oktober 2019. 

Tel: +46 70 518 8003
Mail: petter. lundberg@hotmail.com 
Svensk Travsport 
Facebook 
Mobil: 073 027 8020
Mail: hannaolofsson2002@yahoo.se
www.hannaolofsson.com
Twitter
Facebook
Instagram

Hanna Olofsson 

Hanna är vårt senaste tillskott i tränarkåren hon har sedan den 1 mars i år öppnat en filial här på Julmyra. 
Hon började sin hästkarriär som ryttare på en shetlandsponny redan som fyraåring. Så även om hästarna bytts ut i både storlek och disciplin sedan dess.
Är det den Shettisen som på ett vis satt "ribban" för Hannas framtida karriär. "- Är man nog envis och målinriktad så går det mesta."
Hanna har kört lopp och jobbat i flera olika länder, bland annat i Nordamerika (med egen häst) och Australien (med passgångare). 
Hanna är hemmahörande i Boden och har där en välfungerande verksamhet med 45 hästar på sin lista. Under de senaste 4 åren har hennes stall kört in mellan 2,5-3 miljoner per år till sina ägare. 
Så sent som den 29/2 i år vann hon V75 med LA NORNA, som hon både tränar och körde själv. 
Nu ser vi fram emot Hannas fortsatta satsning här på Julmyra.