LÖRDAGEN DEN 30 SEPTEMBER KL 12 KÖR VI PROVLOPP PÅ JULMYRA . TEMPO OCH ANMÄLAN KOMMER SNART

Stallar

Kontors stallet

Kontors stallet, består totalt av 30 stycken boxar det är 24 stycken boxar inne som är uppdelade på 2 gångar en gång med 14 boxar och en gång med 10 boxar. Till stallet hör också 6 stycken uteboxar, en 6 hästars walker, 5 stycken selkamrar, 3st dusch spiltor och personalrum. Till stallet hör 15st A-stakets hagar i varierande storlekar.

Stall 1

Stall 1  är ett av våra nyare stall det  stod klart att flytta in i våren 2014. Det har 28 boxar som är uppdelade på 4 stycken sektioner med 7 boxar och 1 selkammare i vardera del, samt 17st  tillhörande hagar. 
I stallet finns en service del med gott om plats för foder, 4 stycken dusch spiltor, smedja, tvätt och torkrum samt en personaldel med omklädningsrum, duschar och lunchrum. 
Till stallet  hör även 4 stycken uteboxar så totalt finns det plats till 32st hästar.

​​​​​​​Stall 2

Stall 2, Är ett av de nyare stallen på anläggningen byggt 2013. Det är också det största stallet med 38 boxar fördelat på två gångar med 19 boxar i respektive gång. Stallet är ett A-betongstall.
Stallet är väl tilltaget och har en välutrustad servicedel med foderdel, 4 stycken duschspiltor, smedja, 4+1 selkamrar, tvätt/torkrum, och personaldel med tillhörande kontor, lunchrum, omklädningsrum och dusch.