Stallar

Kontors stallet

Kontors stallet, består totalt av 30 stycken boxar det är 24 stycken boxar inne som är uppdelade på 2 gångar en gång med 14 boxar och en gång med 10 boxar. Till stallet hör också 6 stycken uteboxar, en 6 hästars walker, 5 stycken selkamrar, 3st dusch spiltor och personalrum. Till stallet hör 15st A-stakets hagar i varierande storlekar. 
Stallet hyrs av Jonna Irri och Jan Waagenar. 

Stall 1

Stall 1  är ett av våra nyare stall det  stod klart att flytta in i våren 2014. Det har 28 boxar som är uppdelade på 4 stycken sektioner med 7 boxar och 1 selkammare i vardera del, samt 17st  tillhörande hagar. 
I stallet finns en service del med gott om plats för foder, 4 stycken dusch spiltor, smedja, tvätt och torkrum samt en personaldel med omklädningsrum, duschar och lunchrum. 
Till stallet  hör även 4 stycken uteboxar så totalt finns det plats till 32st hästar.
Detta stall hyrs av 3 st tränare Dennis Palmqvist och Petter Lundberg
Dennis Palmqvist och Rebecca Dahlen 


Petter Lundberg

​​​​​​​Stall 2

Stall 2 , är också ett av våra två nyare stallar det stod inflyttnings klart i septeper 2013. Det är ett stall med 38 boxar fördelat på  två längre gångar, med tillhörande hagar.
Även i detta stall finns en välutrustad servicedel med foder rum, 4 stycken dusch spiltor, smedja, 4 selkamrar, tvätt/tork rum, och personaldel med tillhörnade kontor, lunchrum, omklädningsrum och dusch. 
Till stallet hör 4 stycken uteboxar som är skilda från själva huvud stallet, tänkt att användas som karantäns stall  för nya hästar eller vid medicenering.
Detta stall är hyresledigt