LÖRDAGEN DEN 30 SEPTEMBER KL 12 KÖR VI PROVLOPP PÅ JULMYRA . TEMPO OCH ANMÄLAN KOMMER SNART

Gårdar

Vita gården

Vita gården är vår nyaste gård och stod klar i oktober 2019. Stallet består av 28st boxar uppdelat i 4st olika sektioner med 7 boxar och 1 selkammare i varje del. Utöver detta är det utrustat med allt det som behövs för att på ett praktiskt och funktionellt vis sköta en professionell tränar verksamhet. Med spolboxar, smedja, foder/ vagns förråd, tvätt/torkrum och personal del med lunchrum och omklädningsrum. 
Till gården hör en 6 hästars walker och 14 A-stakets hagar samt en villa som låg på tomten sedan tidigare. Villan är på 220kvm med 6 rum och kök öppen spis och utomhus pool.

Röda gården

Röda gården, är vår minsta gård när det kommer till antal boxar med sina 10st nyrenoverade uteboxar. Till stallet hör foder utrymmen, selkammare, ett isolerat värmerum för påselning och skoning, duschbox samt fina nyuppsatta A-stakets hagar. 
Till gården hör en Villa på 150kvm med groventre, öppenspis och stor altan med utsikt över träningsanläggningen. I ena delen av villan finns separat rum som med fördel kan nyttjas som kontor/ personalrum.

Gula gården

Gula gården, består av 20st boxar i 2 olika sektioner, 2st uteboxar, 3st mindre lösdrifter för ca 4 hästar vardera och gott om hagar. Stallet är utrustad med 4 selkammrar, 2st vatten spiltor, foderrum,tvättrum och personal utrymmen. 
Till gården hör en villa på 150 kvadrat meter, med 4st sovrum, öppen spis, grov ente samt en stor altan med utsikt över hela gården. Vi på JHC tog över gården från tidigare ägare 1 september 2018 och har genomföra en del drenerings arbete och sätta upp nya A-stakets hagar för en bättre miljö så som vi redan gjort på andra delara av anläggningen.

Gråa Gården

Grå gården har ett kallstall med 24 stycken boxar fördelat på 2 stycken gångar en gång med 14 stycken boxar och en med 10 stycken boxar, med gott om hagar i varierande storlekar.
Mellan de två gångarna ligger en service del med 2 selkamrar, 2 vattenspiltor, smedja, tvättrum och personal utrymme med omklädningsrum och lunchrum.
På gården finns det även 6 stycken uteboxar vilket ger totalt 30 boxar.
Till gården hör en fin villa på 190kvm som har härliga stora fönster med utsikt över tränings anläggningen.