Media

Julmyra Horse Center är ofta förekommande i media på ett mycket positivt sätt.


​​​​​​​Anledningen till detta är först och främst på grund av de fina resultat som våra A-tränare Reijo Liljendahl, Björn Röcklinger och Thorsten Tietz  har på banorna i både Sverige och utomlands. De har bland annat haft deltagare med i de flesta stora finaler under de senaste åren som Kriteriet, Derbyt, Breeders Crown, och E3. I VM-loppet på Yonkers (USA) både 2016 (Explosive de Vie) och 2017 (Shadow Woodland).

​​​​​​​Under 2016 har hästar uppstallade och tränade på Julmyra Horse Center sprungit in över 25 miljoner i prispengar vilket är ett fantastiskt bra resultat. Bra resultat ger naturligtvis mycket publicitet som givit Julmyra Horse Center mycket positiv reklam som ett av landets bästa tränings anläggningar.

Tack vare denna fina publicitet och genom kontakter med tidigare tränare Emma M Johansson valde kretsen runt Bold Eagle (rankad till världens bästa travhäst) Julmyra Horse Center som uppstallningsplats under Elitloppet 2017. Både hästens ägare Pierre Pilarski och tränare Sebastian Guarato besökte Julmyra Horse Center och var mycket nöjda. De har beskrivit Julmyra Horse Center som en fantastisk trav anläggning i lugn harmonisk miljö.
Indy Lane
Nadal Broline
Bold Eagle.