Media

Julmyra Horse Center är ofta förekommande i media både direkt och indirekt. 
Direkt genom de miljöprojekt som pågår här på Julmyra, med att minska näringsläckaget och en bra gödselhantering.
SLU har bland annat varit ute och gjort en informationsfilm om detta ämne, och i våras hade vi äran att mota Lövsta Hållbarhetspris 2020. Du kan läsa mer om detta här.

Den bästa reklamen för anläggningen i media gör våra fantastiska tränare som år efter år presenterar fantastiska resultat. 
Hit in tills i år har 5 av våra 9 tränare passerat 1 miljon i inkörda prispengar, tagit flertalet V75 och V86 segrar. Under Elitloppshelgen i år hade vi hela 21 startande Julmyra ekipage. 
Ska man nämna en häst som under året utmärks sig alldeles extra i media är det Katja Melkkos Elian Web som segrat i både Paralympiatravet samt försök och final i Suur-Hollola 2020

Dennis Palmqvists, Minnestads El Paso åkte till Frankrike i vintras där det blev flera fina prestationer bland annat en vinst ihop med Rebecca Dahlén. 

Tack vare fin publicitet i både Sverige och utomlands har vi också ofta äran att gästas av utländska tränare som kommer till oss med hästar för att starta i de större svenska loppen. Vi har gästats av tränare från de flesta travnationerna i Europa.

En av de främsta gästerna som vi haft äran att ha här på Julmyra är Bold Eagle, under Elitloppet 2017. Både hästens ägare Pierre Pilarski och tränare Sebastian Guarato besökte Julmyra Horse Center och var mycket nöjda. De har beskrivit Julmyra Horse Center som en fantastisk travanläggning i lugn harmonisk miljö.
Elian Web 

Minnestads El Paso vinner i Frankrike ihop med Rebecca Dahlén
Bold Eagle i sin hage på Julmyra under sitt besök 2017