Tränare

Björn Röcklinger

Björn Röcklinger är den tränare som varit längst på Julmyra Horse Center med sina snart 14år. Han har under hela den tiden hållt en jämn hög nivå på sin rörelse med bra segerprocent och flera miljonärer till stallet.  Det har blivit många V75 segrar och ett flertal storloppssegrar i bla Scarlet knights lopp och Guldstoet.​​​​​​​

Tel: 070-710 8153
brocklinger@gmail.com
www.stallrocklinger.se
Svensk Travsport

Reijo Liljendahl

Reijo Liljendahl flyttade till Julmyra Horse Center som ny A-tränare i april 2013, då hyrde han ett mindre stall men succén och därmed utvecklingen lät inte vänta på sig. Det byggdes nya stallar som han själv fick var med och designa. I december 2013 stod ett nytt stall klart och ytterligare ett stall byggdes strax därefter och var inflyttningsklart i september 2014.  Långa E3, Ulf Thoresens minneslopp, Breeders Crown och Europa championatet är några av hans stora segrar. Därtill en mängd V75 segrar som resulterade i att han 2016 var god 2:a bakom Peter Untersteiner i V75 ligan.

Tel: 070-655 6055
reijo.liljendahl@telia.com
Svensk Travsport
Följ Stallet på twitter @StallReijoLiljendahl 

Jim Oscarsson

Jim Oscarsson är tränaren som provat lyckan på många olika platser både i Sverige och USA. I USA hade han fina framgångar med bland annat en vinst i Peter Haughton. Han har varit här på Julmyra Horse Center i 2 år och under den tiden har han förbättrat både sin segerprocent och pengar intjänat till stallet. Några av de största segrarna under de senaste 2 åren har kommit i Guldstoet och långa E3.

Tel: 070-632 9418
jim@oscarssonracingstable.com
www.oscarssonracingstable.com
Svensk travsport

Sybille Tinter

Sybille Tinter är ny A-tränare sedan 13 mars och ny tränare här på Julmyra Horse Center. Hon driver för dagen en mindre verksamhet ihop med sin sambo Leo Kokkes med god potential att inom en snar framtid utöka sin rörelse.
Sybille är ursprungligen från Tyskland och har lång erfarenhet inom travsporten hon har jobbat för flera större tränare i Europa.
Sybille kom till Sverige 2006 när hennes pappa Klaus Kern skickade upp henne med hästen Schippendale. Det gick bra och filialen i Sverige utökades och under många år skötte Sybille Klaus Filial på kalmar travet. Där hade Sybille bland annat hand om Danska kriterievinnaren Partout Simoni och Tyska Derby finalisten Isalus.

Tel: 073-241 88 44
Mail: sybille.tinter@gmail.com
Svensk travsport