Tränare

Björn Röcklinger

Björn Röcklinger är den tränare som varit längst på Julmyra Horse Center med sina snart 14år. Han har under hela den tiden hållt en jämn hög nivå på sin rörelse med bra segerprocent och flera miljonärer till stallet.  Det har blivit många V75 segrar och ett flertal storloppssegrar i bla Scarlet knights lopp och Guldstoet.​​​​​​​

Tel: 070-710 8153
brocklinger@gmail.com
www.stallrocklinger.se
Svensk Travsport

Reijo Liljendahl

Reijo Liljendahl flyttade till Julmyra Horse Center som ny A-tränare i april 2013, då hyrde han ett mindre stall men succén och därmed utvecklingen lät inte vänta på sig. Det byggdes nya stallar som han själv fick var med och designa. I december 2013 stod ett nytt stall klart och ytterligare ett stall byggdes strax därefter och var inflyttningsklart i september 2014.  Långa E3, Ulf Thoresens minneslopp, Breeders Crown och Europa championatet är några av hans stora segrar. Därtill en mängd V75 segrar som resulterade i att han 2016 var god 2:a bakom Peter Untersteiner i V75 ligan.

Tel: 070-655 6055
reijo.liljendahl@telia.com
Svensk Travsport
Följ Stallet på twitter @StallReijoLiljendahl 

Ville Karhulahti

Ville Karhulahti 37 år tog ut sin A-tränarlicens den 1/7 i år och startar upp sin verksamhet här på Julmyra. 
Villes trav intresse föddes hemma i Finland då han tidigt började följa med sin pappa som var hästägare till travbanan. Han har en gedigen bakgrund som anställd hos många framgångsrika tränare som Kari Lähdekorpi, Rainer Björkroth, Petri Salmela, Pekka Korpi, och de senaste 5,1/2 åren har Ville jobbat som försteman hos Stig H Johansson.
Ville har också hunnit med att prova på att vara privat tränare hemma i Finland hos Einari Vidgren, samt några kortare turer till Italien och USA. 
Ville har också vunnit över 200 lopp som kusk och bland annat Guld klockan och lärlings Eliten på Solvalla.

Tel: 070 685 46 69
email: ville.karhulahti@gmail.com
Klicka på länkarna för att följa Stall Karhulahti på
​​​​​​​Facebook
Instagram 
Svensk travsportThorsten Tietz

Thorsten Tietz flyttade hit till Julmyra den 1/7-18 där han till en början hyr 25st boxar. Thorsten Tietz är från Tyskland där han under många år varit en av de mest framgångsrika tränarna. Han har där bland annat vunnit Stuten- Derby (stoderbyt) och Breeders Crown för både 3 och 4-åringar. 
Thorsten har dock varit i Sverige tidigare vid flera tillfällen och har även här lyckats bra med hög segerprocent och flera V75 segrar. 
Även som kusk har Thorsten vunnit över 600 lopp men de senaste åren har han allt mer låtit Dennis Spangenberg som jobbar i stallet sitta upp bakom stallets hästar.

Tel: +49 172 291 2792
email: thorsten.tietz@gmx.net 
 Svensk travsport Roman Matzky


Roman Matzky kom till Julmyra den 15 oktober 2018 med 11st hästar, hans första mål är att stanna i Sverige och på Julmyra över vintern för att skapa sig en erfarenhet om svensk travsport och hur hans hästar klarar sig i den svenska konkurrensen.

Roman Matzky har varit professionell tränare sedan 1995 i Tyskland och har innan dess arbetat i hela sitt liv med hästar i sin pappas stall.
Han har tagit över 1000 tränar segrar och mer är 400 kusksegrar. En av hans största segrar har han tagit med Fridericus 2013 i B-finalen av det Tyska Derbyt.

Idag har han 25 hästar i Tyskland och 11st här i Sverige på Julmyra men hans förhoppning är att allt ska gå bra här i Sverige och att han inom kort ska kunna utöka den siffran.

Mobil: +49 170 226 5759
Email: pferdepension.matzky@t-online.de
Följ Roman Matsky på FacebookFoto: Adam Ström

Jasmine Ising


Jasmine Ising är uppvuxen med hästar, från början ridhästar. Men när hon var 12 år kom första kontakten med en travhäst och det var den som lade grunden till hennes fortsatta travintresse.
Under sin gymnasietid arbetade hon extra på Västerbo stuteri och efter studenten fick Jasmine heltidsanställning hos Jörgen Westholm där hon kom att stanna i 7år. Där tog hon bland annat hand om Odin Tabac, Ninepoints Lucy och She loves you F,I.
Jasmine har inte bara passat fina hästar hon har kört över 300 lopp och tagit många fina segrar bland annat ett diamantsto försök och så var hon den första kvinnliga kusk att vinna på V86.
Till sin hjälp kommer Jasmine att ha sambon Patrik Fernlund och till teamet har de även knutit 2st mycket meriterade hästskötare, Malin Widing och Marlene Matzky.
Patrik har fina meriter som kusk, han har 2 år i rad varit årets amatörkusk på Solvalla och har flertalet gånger kvalat in till finalen av det anrika amatör loppet K.G Bertmarks minne.
De har gemensamt fått det ärofyllda uppdraget som privat tränare åt Philip konsulting HB:s hästar. Framförallt rör det sig om handplockade nyblivna 2-åringar som de gemensamt med Leif Bengtsson fått välja på auktionerna. Extra stort och roligt tycker
Jasmine det är att få träna Hefner AM, en avkomma till She Loves you F.I som var en av hennes absoluta favorithästar. 
Paret vill att stallet ska vara i harmoni så att de i lugn och ro kan jobba mot sina
drömmer om att i framtiden ha hög klass på tävlingshästarna och gärna delta i någon årgångsfinal.

Mobil: 070-393 4279
Email: jasmine_ising@hotmail.com
            patrik_fernlund@hotmail.se