• buzz2
  • fosfordamm1
  • inledning2
  • inledning5
  • mitt-jhc-21
  • raka-med-hastar-trond
  • team-wallin5

Välkommen till ​Julmyra​ ​Horse​ ​Center​!

​​​​​​​
Julmyra Horse Center beläget i Heby Kommun är omgivet av en fantastisk natur som skapar en härlig miljö för både människor och djur. Det är med sina 240hk och många varierande tränings möjligheter ett av Sveriges största travtränings anläggningar.

Nyheter


Julmyra Horse Center 2018

bildspel-1bildspel-2bildspel-31bildspel-42bildspel-52tietz-face
Så var vi framme vid 2018 sista dag och det är dags att summera det gångna året här på JHC.
Under 2018 har de tränare som varit hos oss under många år, förbättrat sina siffror och det med ett mindre antal starthästar än under 2017. De har tagit flertalet V75 segrar och presenterat många fina hästar som stått för fantastiska prestationer.

Ska man nämna några hästar som varit lite utöver det vanliga så får det bli Stall Liljendahls Nadal Broline som bland annat var 3:a i Elitloppet. Samt Stall Röcklingers Indy Lane som bland annat vann Margaretas tidiga unghästserie.
Nämnas bör också att Team Jim Oscarsson som varit tränare här på JHC sedan 2015 och till september i år, också förbättrat sitt resultat 2018. Vilket han gjort för varje år han varit här på JHC.
Under 2018 har vi även fått in flera nya tränare på anläggningen, Thorsten Tietz, Ville Karhulahti och Roman Matzky.
Thorsten Tietz är en av Tysklands bästa tränare som sedan sin etablering i Sverige och på JHC i juli i år visat upp hög segerprocent och kört in 2 miljoner kronor.
Ville Karhulahti som tog ut sin A-licens i augusti 2018, har redan hunnit med att vinna V75 och ståtar med hela 33% i segerprocent. Roman Matzky kommer även han från Tyskland, han kom upp hit till Sverige och JHC i mitten av oktober. Trots den korta tiden och med endast ett 10 tal hästar, har han redan hunnit med att vinna flertalet lopp.

Inför 2019 ser vi farm emot ytterligare fler tränare här på JHC. Den 1 februari flyttar Jasmin Ising och hennes sambo Patrik Fernlund
hit, de kommer att träna hästar för Philip Consulting HB på den gård vi köpte in i september 2018. Då investerade JHC också i 6st lägenheter som även de ligger på anläggningen. Detta för att kunna erbjuda flera av våra kunder ett bra boende nära sina hästar.
JHC sålde också flera tomter under 2018 där det idag byggs både mindre stall och villor åt privatkunder, som vi ser farm emot ska bli klara under 2019.
Det är också med stor glädje och tillförsikt som vi på JHC under 2019 kommer att bygga ett nytt större stall med 28 boxar åt en ny storsatsande kund.
Allt detta är mycket viktigt för vår utveckling och fortsatta satsning på travsporten.
 
Nu återstår det bara att tacka alla våra tränare, deras fantastiska personal och ägare, ert hårda arbete, många långa timmar, hängivenhet och passion för hästarna och sporten är det som ger resultat.
Naturligtvis vill vi också tacka vår personal som lägger ner ett fantastiskt jobb med att alltid hålla JHCs banor i bästa möjliga skick både sommar som vinter men också det administrativa arbete som görs med organisering av lägenheter, stallar, bistå våra hyresgäster på bästa vis, samt uppdateringar på hemsidan och i sociala medier.
Er tid och engagemang för ert jobb gör att våra tränare ges de bästa möjliga villkoren både vad det gäller administrativt bistånd som att träningsförhållandena håller bästa möjliga standard.

Stort Tack till er alla, Gott Nytt År och stort Lycka till under 2019

Önskar

Julmyra Horse Center AB


Följ oss på Facebook!

Följ oss på Instagram @ julmyrahorsecenter